ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

H διασφάλιση της καλής ακοής, είναι υπόθεση ΟΛΩΝ. Η πρόληψη είναι εξίσου σημαντική με την αντιμετώπιση. Η πορεία των προβλημάτων ακοής, είναι μεν μη αναστρέψιμη. Ωστόσο η σύγχρονη αντιμετώπιση εφαρμόζει αποτελεσματικές λύσεις.

Πρωταρχικός μας στόχος, στα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου είναι η σωστή κι εμπεριστατωμένη ενημέρωση, γιατί εμείς νοιαζόμαστε.

Εάν έχετε απώλεια ακοής και αναβάλλατε την εξέταση ή διάγνωση, λόγω ποικίλων λανθασμένων αντιλήψεων για τα ακουστικά βαρηκοΐας ή λόγω κόστους, τώρα στα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου έχετε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθετε αλήθειες και ν’ απαλλαγείτε από τους μύθους.

Τα προβλήματα ακοής αποτελούν εμπόδιο στην απόλαυση βασικών ανθρώπινων αναγκών. Η σύγχρονη τεχνολογία ήρθε να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα με νέα εξελιγμένα ακουστικά βαρηκοΐας, με καινοτόμα χαρακτηριστικά τόσο στο αθέατο μέγεθος τους όσο και στη χρήση ψηφιακής και ακόμα πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, όπως η νανοτεχνολογία.

Τα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου πρωτοπορούν, παρέχοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στα ακουστικά βαρηκοΐας, με ένα άριστα εκπαιδευμένο επιτελείο Ακουολόγων, έτοιμο να σας προτείνει εξατομικευμένες λύσεις , παρέχοντας παράλληλα και άμεση τεχνική υποστήριξη μετά τη πώληση (after sales support).

Παράλληλα στα Ακουστικά Κέντρα Κύπρου παρέχεται η δυνατότητα επισκευής και υποστήριξης σε παντός τύπου και εργοστασίου, ακουστικών. Τα πρότυπα εξειδικευμένα καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πάφο και Φρέναρος είναι πλήρως εξοπλισμένα για να σας παρέχουν σωστές και εμπεριστατωμένες υπηρεσίες.