Τι πρέπει να περιμένετε μετά την εφαρμογή

Τι πρέπει να περιμένετε μετά την εφαρμογή

Προσαρμοστείτε σε μια καλύτερη ζωή με τα νέα σας ακουστικά βοηθήματα

Θα χρειαστεί αρκετός καιρός και υπομονή ώστε να συνηθίσετε τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρει τους ήχους το ακουστικό σας. Αυτή η περίοδος προσαρμογής είναι απόλυτα φυσιολογική. Αλλά αρκετά σύντομα θα αρχίσετε να ακούτε τους ήχους που δεν μπορούσατε, καθώς και πολλούς ήχους  που δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι είχαν χαθεί.

Ξαναμαθαίνετε να ακούτε

Όταν χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά σας για πρώτη φορά, θα παρατηρήσετε ότι ο τρόπος με τον οποίο ακούτε έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση. Αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλος σας πρέπει να μάθει να ακούει ξανά τους ήχους, ειδικά το περίπλοκο φάσμα συχνοτήτων της ανθρώπινης ομιλίας .

Έρευνες έδειξαν ότι η κατανόηση του λόγου αυξάνεται σταδιακά μετά από μια περίοδο αρκετών μηνών και έπειτα από την πρώτη φορά που χρησιμοποιήσατε το  ακουστικό σας βοήθημα. Όσο  περισσότερο φοράτε τη συσκευή σας τόσο πιο ξεκάθαρος και φυσικός θα γίνεται ό ήχος.

Τα παρακάτω είναι παρατηρήσεις που έγιναν από ανθρώπους που φόρεσαν για πρώτη φορά ακουστικά βαρηκοΐας:

  • Χρειάζεται χρόνος μέχρι να συνηθίσεις να φοράς ακουστικά βοηθήματα.
  • Η φωνή σας μπορεί να ακούγεται διαφορετική στην αρχή.
  • Η ακοή σας σε θορυβώδη περιβάλλοντα θα βελτιωθεί αλλά όχι όσο σε ένα ήσυχο μέρος.
  • Μπορεί να διαπιστώσετε ήχους που δεν είχατε ακούσει για αρκετό καιρό, όπως το βουητό από τις οικιακές συσκευές, ή το κελάιδισμα ενός πουλιού.

Η συμβουλευτική υποστήριξη των ασθενών αποδίδει  καλύτερα αποτελέσματα

Τα ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΥΠΡΟΥ αντιλαμβάνονται ότι η επιλογή ενός ακουστικού βοηθήματος είναι η αρχή του ταξιδιού για μια καλύτερη ακοή. Θα βοηθήσουμε την μετάβαση σας στους νέους ήχους και θα σας καθοδηγήσουμε μέσα από τη διαδικασία της καθαριότητας, συντήρησης και χειρισμού του ακουστικού σας, ώστε η περίοδος προσαρμογής σας να είναι όσο το δυνατόν ηπιότερη.

Χρήση και φροντίδα

Η δέσμευση της STARKEY είναι  πέρα από την καλύτερη ακοή.  Αφορά μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Γι΄αυτό το λόγο έχουμε αφοσιωθεί  να σας  βοηθάμε ώστε  να είστε όσο το δυνατόν ευχαριστημένοι  με το ακουστικό σας βοήθημα.